Lozničani Lekić i Marković dominirali na Diamond cup-u

0

U subotu 30-og oktobra održano je jedno od najeltitnijih takmičenja u bodi bildingu i fitnesu.

Ove godine čast da organizuje takmičenje pripala je Srbiji,i takmičenje je održano u Čačku. Reč je o IFBB federaciji najjačoj i jedinoj priznatoj federaciji u svetu,koja broji preko 200 zemalja članica,a kojoj pripada, nas savez koji je pod upravom naseg ministarstva sporta.

Srbiju su predstavljala naša dva sugrađanina Aleksandar Lekić i Zoran Marković. Posle duže pauze vratio se na scenu naš sugradjanin Zoran Marković koji je doneo čak dve medalje obe bronzane. Neverovatan utisak na šest sudija ostavio je Aleksandar Lekić. On je totalno izdominirao na ovom prvenstvu. Osvojio je dve zlatne medalje, prvo mesto u Game Classic i prvo mesto Body Byilding Classic.

Aleksandar Lekić će od 03.11. do 08.11. 2021. predtsvaljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u Španiji koje se održava u Santa Suzani kod Barcelone. Lekić se takmiči u Game Classic (Olimpijska kategorija) i boriće se za naslov prvaka sa 1500 takmičara. Podsećamo da je Aleksandar Lekić već jednom bio prvak sveta i osvajač šampionskog pojasa.

Sve čestitke Lekiću i Markoviću na velikom uspehu a sa nestrpljenjem isčekivaćemo vesti iz Španije i može li Lekić do drugog naslova prvaka sveta.

Оставите одговор