Futsaleri Loznice u finalu Play-Offa

0

Futsaleri Loznice plasirali su se u finale play-offa pobedivši u Lagatoru Winter Sport rezultatom 3:1.

Odmah na početku meča u 1 minutu Rosić je zatresao mrežu gostiju na efektan način i sprečio da gledamo viktoriju na ovom meču. Brzo je Loznica preko Lenona došla do prednosti od tri gola tako da nije bilo bojaznosti za neuspeh. Marko Perić koristio je sve raspoložive igrače na ovom meču tako da je mladi Živanović imao solidnu minutažu i rolu.

Kod rezultata 3:0 za Loznicu u drugom poluvremenu Rosić je namerno udaren laktom a sudije su propustile da isključe gostujućeg igrača. To je izazvalo revolt kod pojedinaca i podiglo tenziju bez potrebe. Tad se ispostavilo da je komesar Velja napravio pravi potezu i sa te tribine sklonio gostujuću upravu pre početka utakmice. Loznica je propustila još veliki broj šansi ili je sjajni Petar Nikolić odbranio.

Posle odlaska Božovića i  dolaska Perića Loznica igra ponovo atraktivno i takva igra vratila je puibliku u dvoranu. Ovakva igra daje i rezultate, posle osvajanja KUP-a treba očekivati titulu. Sve drugo bilo bi katastrofa i sramota sobzirom koliko grad ulaže u ovaj sport.

Finalna serija počinje u nedelju gde će Loznica u prva dva meča gostovati na Banjici. Prednost domaćeg terena ima FON koji je izbacio prvoplasiranu ekipu Vranja.

Оставите одговор