Ferrao,Pito, Lozano …kakav tim za otvaranje turnira, Gale na Jadžu

0
Dragan Gale Tomić

Po prvi put jedna ovakva evropska atrakcija desiće se u Loznici. Gledaćemo najbolje svetske igrače u Lagatoru kao i dva kluba koja su najbolja u Evropi sa velikim izgkedima za TOP 16. Verujemo da će treći učesnik biti Loznica, da će Rosić i Vulić ponoviti svoje partije iz prošle sezone Lige Šampiona.

Čast da turnir otvore u sredu imaće Barcelona sa svojim vanserijskim brazilcima Ferraom, Pitom, Mateusom I Dyegom. Ako se dodaju Lozano, Adolfo i portugalac Coelho, biće ovo čarobna sreda sa početkom u 17:30 u Lagatoru.

Drugi meč Loznica – Anderleht počeće u 20:30, mnogo bitniji za nas. Ekipu iz Belgije predvodi srpski reprezentativac Dragan Gale Tomić. Zna Gale da na golu Loznice brani, ponajbolji golman Evrope, njegov saigrač iz reprezentacije Jakov Vulić. Takođe dobro poznaje koliko mogu Rosić i Vasić reprezentativci Srbije. Ima Loznica kvalitet i u svom sastavu dva najperspektivnija igrača Evrope. Ukoliko bude spreman za igru Marko Avramović onda slobodno možemo reći, Loznica će biti jača za kvalitet jednog Argentinca.

Đorđe Rosić

Grad Loznica, prepoznao je koliko je ovo takmičenje bitno. Sve su učinili kako bi Loznica bila pravi domaćin ovakovog takmičenja. Po prvi put u hali biće upotrebljen digitalni semafor koji je postavljen prošle sedmice.

 

 

Оставите одговор