„Džaba mi da me ceo svet prizna, ako me ne prizna moj grad“ Aleksandar Lekić ŠAMPION SVETA (video)

0

-Ja sam nestvarno ispunjen i ostvaren sada kao sportista, kao patriota, neko ko stvarno živi za svoj grad – kazao je Aleksandar Lekić na prijemu u Gradskoj kući.

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović i njegovi saradnici, gradski menadžer Dejan Stalović i član Gradskog veća Milan Nedeljković, imali su danas u Gradskoj kući susret sa prvakom sveta u bodibildingu, Aleksandrom Lekićem, koji je rekao da mu podrška grada i gradonačelnika daje vetar u leđa da se još bolje pripremi za osvajanje novih titula.
Mi imamo svetskog šampiona i ja mu od srca najiskrenije čestitam, rekao nakon sastanka gradonačelnik Petrović.
Obaveza Gradske uprave je da prepozna sportiste koji, boreći se za svoj grad maksimalno doprinose njegovoj promociji, naglasio je gradonačelnik Loznice.
“Grad će i ubuduće izdvajati značajna sredstva kako bismo obogatili sportsku infrastrukturu, a u tome imamo snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića”, zaključio je prvi čovek Loznice.
Jaka volja, motivacija, podrška porodice i grada rezultirali su ovim uspehom, kaže Lekić.
“Ako želite da ostvarite svoje snove, nemate izgovora”, poručio je svetski šampion

Gradska komisija na kraju godine donosi odluku o najboljim pojedincima i kolektivima u lozničkom sportu, ove godine će imati možda najteži posao, ocenio je Petrović.
Imajući u vidu izuzetne rezultate koje su ostvarili naši sportisti, biće to slatke muke ali i privilegija da od toliko dobrih izaberu najbolje, poručio je gradonačelnik Loznice.

 

 

Оставите одговор