Delfini u Šapcu startuju Svetsku ligu, protivnik Italija

0

VATERPOLO SPEKTAKL KOJI SE NE PROPUŠTA‼️
Gradski bazen Šabac, utorak 18.1.2022, 19h‼️
SRBIJA 🇷🇸 – ITALIJA 🇮🇹

Srpski vaterpolisti su odradili večernji trening u šabačkom bazenu. Preko 70 minuta je Dejan Savić sa saradnicima izdavao zadatke i duel sa Italijom se očekuje u odličnom raspoloženju. Dobijeni su rezultati testiranja i svi od reda su negativni što je još više popravilo raspoloženje u našem taboru.
– Očekuje nas kvalitetna utakmica. Italijani uvek igraju na isti način, sa dosta plivanja, agresivno, ponekad i prljavo. Bez obzira u kom sastavu dođu daju sve od sebe i niko ne treba da misli da nas čeka laka utakmica – rekao je Dušan Mandić.

Strahinja Rašović je istakao:
– Počinjemo derbijem, želimo da pobedom otvorimo takmičenje. Bodovi na startu će nas praktično dovesti blizu prvog mesta. Nisu naivan rival iako su promenili dosta igrača. Italijani sigurno nisu došli da izgube i zbog toga je potreban maksimalan napor da ostvarimo ono što smo naumili.

Šabačkim novinarima je selektor Dejan Savić kazao:
– Odlični su uslovi i drago nam je što igramo u Šapcu. To je naša politika da reprezentativne utakmice igramo van Beograda. Planiramo i da pripreme nekih od reprezentativnih selekcija održimo ovde.

Potom su se pojavili Italijani predvođeni selektorom Kampanjom:
– Drago mi je da igramo u ovakvom objektu. Biće to dobra utakmica igraće olimpijski prvak protiv svetskog šampiona mada su sastavi dosta izmenjeni. Srbija je uvek veliki izazov, videćemo koliko smo napredovali. Naravno, daćemo sve od sebe za povoljan rezultat.

Na dan utakmice obe ekipe će pre podne imati jednočasovni trening posle kojeg će biti poznati sastavi. Susret počinje u 19 časova a karata skoro da i nema jer je potražnja bila velika

Оставите одговор