Avramović se vratio potpuno, Ekonomac-Loznica 3:3 (video)

0

U derbiju Prve futsal lige u Kragujevcu su se sastali Ekonomac i Loznica. Viđena je jedna odlična utakmica i prisutni su uživali u ovoj igri.

Vodio je Ekonomac u prvom poluvremenu 3:0 moglo je biti i više da nije bilo sjajnog Vulića na golu.U drugom delu utakmice viđena je goropadna Loznica koja liči na ekipu. Veoma brzo Avramović je fantastičnim golom smanjio rezultat. Razigrao se Rosić kojeg nisu mogli futsaleri Ekonomca uhvatiti na terenu. Usledio je i drugi gol Loznice koji je postigao Amir Baručija. Odličnu igru golom je krunisao kapiten De Souza  a Loznica je mogla do sva tri boda ali nije imala sreće u završnici. Marko Avramović potpuno se oporavio od povrede i imao je odličnu rolu u Kragujevcu. Nadamo se da će trener Božović uspeti da iskoristi maksimalno njegov kvalitet.

Stalno kod Božovića viđamo dva različita poluvremena njegove ekipe. Priprema li to neko iznenađenje u Lisabonu kako bi ostvario istorijski rezultat za Srpski futsal ili je nešto drugo u pitanju.

Ekonomac je veliki klub sa najviše osvojenih trofeja u Srbiji ukupno 11 titula. Četiri puta igrao je u Elit Round Lige Šampiona, klub je za svaku pohvalu i respekt.

Loznica sledeće sedmice putuje u Lisabon na turnir Lige Šampiona.

Оставите одговор