10 GOLOVA NA GENERALCI Perić sklapa kockice

0

Generalnu probu pred nastavak prvenstva odigrali su futsaleri Loznice u dvorani „Lagator“ protiv ekipe Slobode iz Tuzle. Utakmica je završena rezultatom 10:3

Na ovom meči igrali su svi igrači sem Rosića koji se tek priključio ekipi. Videli smo novu a nekad staru Loznicu, koja je totalno transformisana ekipa od one jesenje. Futsala na pretek, individualnih i sistemskih akcija, prekidi iz kojih padaju golovi, vratio se Perić, vratio se futsal.

Strelci za ekipu Loznice bili su Felipe 4 gola, Vasić 2, Živanović 2,  Avramović i Lenon. Felipe Da Silva Pinheiro je na ovom meču opravdao naše tvrdnje da se radi o najboljem futsaleru koji je ikada igrao u Srbiji. Pored individualnog kvaliteta odlično igra u sistemu, a kako bude fizički spremniji biće sve moćniji. Ovo je igrač koji može bez problema da igra u svakoj postavi bilo kog velikog evropskog kluba. Po našim saznanjima preko menadžerske agencije doveo ga je Despotović što zaslužuje sve pohvale. Ovim je uspeo ublažiti onu katastrofu od jesenas.

Ipak Perić još uvek nije zadovoljan i dalje se sklapaju kockice, međutim vremena je malo, već sledeće sedmice sledi teško gostovanje u Novom Pazaru.

 

Оставите одговор