Odbojkaški vikend, najava : Zlatomir Sretenović, sve je moguće u Aranđelovcu

0

Odbojkašice Prolera uspele su da u predhodnom kolu savladaju ekipu Sloge 2016 i tako uvećaju svoj bodovni saldo. O ovoj pobedi kao i o narednom gostovanju ekipi Šumadije u Aranđelovcu, trener Zlatomir Sretenović je rekao :

“ Ekipa Sloge 2016 nije ista kao prošle godine kada smo ih savladali oba puta. Ove sezone su mnogo bolje, sa dosta novih igračica koje su iz Kragujevca a imaju i novog trenera, tako da su minimum 50% procenata bolje. Odličnim prijemom servisa lako smo dobili prva dva seta. U trećem smo popustili, dozvolili gošćama da povedu sa nekoliko poena razlike. Uspeli smo da stignemo njihovu prednost (24:24) ali nismo mogli da preokrenemo rezultat. U četvrtom setu sve je došlo na svoje mesto i ubedljivo smo ga dobili.

U narednom, šestom kolu idemo u Arnđelovac gde nas očekuje odlična ekipa Šumadije, koja će sigurno biti među tri najbolje plasirane ekipe po završetku Lige. Rade jako dobro tako da će biti veoma teško. Nadam se da ćemo po prvi put biti kompletni. Idemo da odigramo najbolje što znamo i možemo. Sve je moguće „.

Odbojkaši u šestom kolu u svom Lagatoru dočekuju ekipu Železničara iz Beograda. Gosti su trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli sa 12 bodova, dok je Loznica pretposlednja sa svega jednim bodom. Biće to ogromno iskušenje za golobrade mladiće iz Loznice, koji su iznenada dobili priliku da se kale u seniorskoj konkurenciji, posle odluke rukovodstva kluba da se u nastavku prvenstva oslanjaju isključivo na mlađe igrače iz Loznice.

Lazar Trifunović , jedan od iskusnijih, iako ima samo 21 godinu o utakmici sa Železničarom, jasan je i kratak:

“ Ekipa Železničara je prva na tabeli bez poraza, ekipa koja je glavni kandidat za ulazak u viši rang takmičenja. Oni su veliki favoriti. Daćemo sve od sebe da pružimo što dostojniji otpor. Nastupićemo u istom sastavu kao protiv Užica „.

Оставите одговор