MMA Tomićevi samuraji pokorili Požarevac

0
Uspeh Lozničke Akademije borilačkih sportova na Državnom prvenstvu u MMA disciplini
Danas, 18. februara 2024. godine, u Požarevcu je održano Državno prvenstvo Srbije u MMA disciplini, koje je okupilo impresivnih 130 takmičara iz 27 klubova širom zemlje.
Akademija borilačkih sportova, pod vođstvom jiu jitsu & MMA kluba „Loznica“, ponosno je predstavljala juniorsku kategoriju sa pet momaka, od kojih su dvojica bili debitanti. Pavle Petrović se istakao osvajanjem 3. mesta u kategoriji do 62 kilograma, dok je Kristijan Obradović takođe osvojio 3. mesto u kategoriji do 93 kilograma. Ivan Ostojić i Ivan Dragićević su se takođe domogli bronzanog odličja, pokazavši izvanrednu borbenost.
Posebno mesto na postolju zauzeo je Danijel Grbić, koji je postao vicešampion države u kategoriji do 62 kilograma, istovremeno postajući i član reprezentacije Srbije. Danijelu sada predstoji intenzivan pripremni ciklus za Evropsko prvenstvo u amaterskom MMA sportu, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat i rad koji je na zavidnom nivou proteklih godina.
-Kao trener, ponosan sam na naše momke koji su se istakli među najboljima na ovom prestižnom takmičenju. Naša takmičarska sezona započela je sa impresivnim učinkom od 5/5, sa svih pet takmičara osvojivši medalje. Želim da istaknem izvanrednu organizaciju takmičenja koju je omogućio MMA savez Srbije, čime je omogućeno da se naši borci pokažu u najboljem svetlu. -kazao je trener Aleksandar Tomić

Оставите одговор