Košarkaški vikend – najava : Aleksa Negovanović : Ofarbaćemo Crnokosu

0

Košarkaši Loznice, nakon neprijatne serije poraza imaće priliku da prekinu crnu seriju u subotu na parketu hale Lagator kada, sa početkom u 19 časova, dočekuju trenutno poslednjeplasiranu ekipu prvoligaškog Zapada, ekipu Crnokosa iz Kosjerića.

O utakmici predhodnog kola u Prijepolju, gde su od Mileševca igubili nakon produžetka i narednom meču protiv Crnokose, govori plej lozničana, Aleksa Negovanović :

“ Odigrali smo jako dobro ovu utakmicu, iako smo igrali samo šest igrača u rotaciji jer imamo povređenih igrača, tako da su na klupi ostali samo jako mladi saigrači. Loše smo otvorili utakmicu. Za poluvreme smo primili 53 koša. U trećoj četvrtini smo se digli i dobili je ubedljivo sa 24:10 i tako uspeli da stignemo i prestignemo domaću ekipu, 68:63. U poslednjoj četvrtini utakmice, nakon nekoliko sudijskih odluka na našu štetu, otišli smo u produžetke, 83:83. U produžetku ostali smo bez snage jer nakon mog izlaska, zbog pet ličnih grešaka, ostali smo u skraćenoj rotaciji sa samo pet igrača. Čestitam ekipi Mileševca na pobedi a nama je utakmica pokazala pravi recept kako treba igrati agresivno u napadu i odbrani.

Utakmica protiv Crnokose ja za nas jako bitna. Sa jedne strane da prekinemo seriju poraza a sa druge strane  to je utakmica koja je bitna u borbi za opstanak. Osim toga potrebno je da se dignemo, povratimo potrebno samopouzdanje. I pored serije poraza nismo klonuli duhom jer smo u tri izgubljene utakmice igrali sa ekipama koje u dosadašnjem delu prvenstva imaju po samo jedan poraz. Pozivamo naše navijače da nam svojim bodrenjem pomognu, kao i uvek, u nastojanju da ostvarimo pobedu „.

Mlađe kategorije KK Lo-015, ovog vikenda nastavljaju takmičenje u ligama mlađih kategorija regiona Zapad. Mlađe pionirke i pionirke u nedelju,14.11.2021 godine, gostuju u Ljuboviji. Utakmice počinju u 12 i 14 časova. Kadetkinje u subotu, 13.11.2021 godine sa početkom u 16 časova, igraju protiv vršnjakinja iz ekipe Duge u Šapcu dok su juniorke ovog vikenda slobodne.

Оставите одговор