Šta se dešava ? Gde je publika ? Loznica osvojila KUP FSRZS (foto)

0

Šta se dešava sa publikom na futsal utakmicama ?
Dok se futsal igrao u četvrtoj i trećoj ligi ni jedna utakmica nije bila ispod 500-600 gledalaca. U prvoj ligi, kad se Loznica bori za šampionsku titulu, kad u timu igraju najveće zvezde futsala, u proseku bude oko 300 ljubitelja ovog sporta, umesto da imamo punu dvoranu. A danas katastrofa na finalu KUP-a samo 100 gledalaca. Lepo je utakmica izreklamirana (slika ispod) ulaz je bio samo mizernih 100 din.  Stvarno nam nije jasno, da li je korona uticala na ovo ili nešto sasvim drugo ? Grad ulaže ogromna sredstva u ovaj klub i on će sigurno biti šampion države ali gde je ona publika koja je punila dvoranu Lagator,  šta će nam titula bez publike !

Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite odmah informisani.

 

Loznica je odbranila trofej FSRZS u KUP takmičenju, jer je na svom terenu u dvorani Lagator savladala ekipu Smedereva rezultatom 4:0. Golove za Loznicu postigli su Denis Ramić, Marko Perić, Marko Avramović i Nikola Matijević.

Lepo veče priredili su kapiten Marko Perić i saigrači u dvorani Lagator. Videli smo puno lepih atraktivnih poteza, akcija,fudbalskih majstorija, koje je malobrojna publika nagradila aplauzom. Najbolji igrač utakmice bio je Marko Perić, kome je zamenik sekretara FSRZS Nenad Kurčubić uručio pobednički pehar.

Loznica nastavlja takmičenje u KUP-u na nivou FSS a sledeći protivnik biće im KMF Zemun Samo Pravo. Naravno Loznica ima najveće šanse za osvajanje ovog trofeja u Srbiji.

Nažalost, sastave ekipa nemamo jer ih novinarima ne dostavlja niko iz kluba. To je od svih sportova u celom svetu prisutno samo na utakmicama ovog kluba, štampa se samo protokol za oficijalnog spikera koji je dopisnik sportskog žurnala.

U subotu, Loznica će dočekati ekipu Kalče iz Niša. Meč počinje u 19:30 i evo prilike da se publika vrati na tribine u velikom broju, jer stvarno ovi momci zaslužuju ogromnu podršku jer igraju sjajan i atraktivan futsal.

Оставите одговор