Nije lako biti pametan odmah po završtku utakmice i to ovakve kakva je večeras viđena pred preko 1000 gledalaca koji su svojim navijanjem pokušali da pomognu svojim ljubimcima da sruše aktuelnog prvaka države i učesnika grupne faze Lige šampiona. Nikola Matijević, trkački motor lozničana, radilica koju bi svaki trener želeo da ima u ekipi, pretrčao je večeras kilometre i kilometre. Trčao, uklizavao, stigao da postigne i gol za nadu zeleno belih.

“ Zahvalio bi se publici koja je u ovolikom broju došla da posmatra majstore futsala i da nas podrži na jako teškoj utakmici. Nadam se da smo joj se odužili borbenom, požrtvovanom igrom i da će nas u istom ili većem broju na sledećim utakmicama bodriti. Nismo večeras ni sreće imali što ne umanjuje pobedu gostiju. Da smo iskoristili bar delić od brojnih šuteva kojima smo celu utakmicu bombardovalo gol gostiju i da nismo napravili početničke greške kod sva četiri gola, mislim da bi sa navijačima slavili veliku trijumf. Raduje me dobra igra protiv aktuelnog šampiona Srbije. Pokazali smo da smo kadri da se nosimo sa najjačim ekipama u Ligi. To je veliki podstreh za ekipu za naredne utakmice koje nas čekaju, jer se u narednim kolima sastajemo sa ekipama iz gornjeg doma koji su nam konkurenti za ulazak u play off „.

Nikola niste razočarali lozničane. Borili ste se kao lavovi i to je publika znala da ceni i zdušno vas podrži. Na dobrom ste putu, koji nije lak a ni brz, da postanete vrhunska ekipa, što kvalitetom i jeste. Nedostaju vam one male sitnice koje vode do zvezdanih visina.

Ivo Andrić: Tako nam malo nedostaje da budemo srećni a tako nam malo puno puta nedostaje.

Ostali rezultati kola 05:

Vranje – Bečej 2003  7:4

Novi Pazar – Winter sport  3:2

Konjarnik – Zemun Samo pravo  7:2

Kalča – Ivanjica  2:7

Tabela

Loznica Grad 2018, Vranje i Novi Pazar po 12, Bečej 2003 i FON po 9, Konjarnik i Ivanjica po 6, Winter Sport 3, Zemun Samo pravo i Kalča  0

 

Оставите одговор