Goleada u Lagatoru, Loznica – Bečej 7:5 (2:1)

0

Futsaleri Loznice Grad 2018 su u poslednjem, devetom kolu, u Lagatoru, savladali ekipu Bečeja 2007 rezultatom 7:5 (2:1). Gosti su uspeli da pariraju danas izuzetno raspoloženim i efikasnim lozničanima do 25. minuta (4:3) da bi domaći igrači za pet minuta napravili seriju od 3:0 i na taj način već obezbedili nove bodove. Gosti su u finišu utakmice uspeli da smanje prednost lozničana na 7:5, u igri 5:4, ali su iskusni domaći igrači uspešno priveli utakmicu kraju. Gledaoci su danas mogli da uživaju u svoj lepoti futsala, dinamičnoj utakmici sa puno golova i efektnih poteza. Golove za Loznicu Grad 2018 postigli su  Rosić 2, Kocić 2, Matijević 2 i Milovanović 1.

Prvi gol za domaće je postigao Kocić, koji je nakon šuta Milovanovića sa devet metara, iskoristio nespretnu intervenciju golmana gostiju i loptu ubacio u gol (9.min).

Drugi gol je postignut nakon filigrantske kombinacije Rosić – Kocić – Milovanović (13. min.).

Treći gol je postigao Kocić nakon fenomenalne asistencije Rosića sa  polovine terena Loznice (22.min.).

Četvrti gol je majstorija Rosića koji je svojim potezom pokazao da sa pravom nosi reprezentativni dres. Matijević je požrtvovano stigao loptu koja je napuštala teren, proigrao Rosića koji je lažnim šutom bacio protivničkog golmana na parket i hladnokrvno poslao loptu u praznu mrežu (24.min.).

Peti gol je opet postigao Rosić koji je iskoristio dubinsku asistenciju Perića i preciznim šutem u golmanov bliži ugao postigao svoj drugi gol danas (26.min.).

Šesti gol je rezultat izvanrednog šuta Matijevića sa devet metara nakon asistencije Kocića iz auta. Popularni Džoni je levicom opalio loptu svom snagom, koja je nakon udarca u stativu pronašla mesto iza leđa golmana gostiju (29.min.).

Sedmi gol je pao nakon slaloma Kocića u protivničkom devetercu i šuta koji je zaustavila stativa. Odbijenu loptu pratio je Matijević i iz neposredne blizine poslao loptu u gol (31.min.)

Golove za goste postigli su Bodonji 2, Novaković ( iz penala) 1, Živkucin 1, Golub 1.

Prvi gol za goste postigao je Novaković iz penala sa šest metara, nakon sumnjivog kontakta Matijevića sa gostujućim igračom (10. min).

Drugi gol je postigao Živuckin iz slobodnog udarca sa sedam metara pronašavši pukotinu u postavljenoj odbrambenoj formaciji lozničana (23.min.).

Treći pogodak za goste postigao je Bodonji nakon odličnog kontranapada (25.min.).

Četvrti pogodak postigao je Golub glavom nakon asistencije Živića (37.min.).

Peti gol je delo Bodonjija nakon asistencije Goluba koji je driblingom vezao dva igrača Loznice a  zatim asistirao Bodonjiju (38. min.).

Kretanje rezultata: 1:0, 1:1, 2:1, 3:1,3:2, 4:2, 4:3, 5:3, 6:3, 7:3, 7:4, 7:5

U ostalim utakmicama kola 09. postignuti su sledeći rezultati:

Kalča – Vranje 0:5

Ivanjica – Winter Sport 1:0

Konjarnik – Novi Pazar  4:2

Zemun Samo pravo – FON, 05.12. u 19 h

Tabela :

Vranje 22, Loznica Grad 2018 19, Fon i Bečej po 16, , Konjarnik 15, Novi Pazar 14, Ivanjica 12, Winter Sport 6, Zemun Samo pravo 3, Kalča 0

Оставите одговор