Nerešeno u Lagatoru: Loznica – Salinas 2:2

0

KMF Loznica večeras je ugostio drage prijatelje iz Tuzle, FC Salinas. Bio je to izvanredan test meč za pulene Stefana Despotovića obzirom da je ekipa gostiju bila učesnik UEFA Futsal lige šampiona u sezoni 2020-2021 godine. Iako prijateljska bila je to utakmica jako čvrsta, sa puno trčanja, taktičkog nadmudrivanja. Domaći su igrali jako dobro, brzo dolazili u izgledne situacije za postizanje gola. Dosta je bilo promašaja pa čak i onih na prazan gol. Uprkos svemu golovima Perića i Ristanovića KMF Loznica je povela sa 2:0. Gosti su uglavnom forsirali igru 5:4 i uspeli golovima Todorića i Marinkovića da izjednače na 2:2  što je bio i konačan ishod utakmice.

“ Bila je ovo izuzetno dobra provera. Zadovoljan sam igrom svojih pulena. Sve dok se igralo 4:4 bili smo nadmoćni. Igrali smo bez 3 bitna igrača Avramovića, Petkovića i reprezentativca Srbije Kocića koji nam se nakon kratkog odmora po odigranom Svetskom prvenstvu pridružuje u petak. Ako i u Ligi budemo igrali ovako dobro biće sigurno puno lepih vesti“.

U prvom kolu Prve futsal lige Srbije, KMF Loznica dočekuje ekipu Konjarnika. Meč se igra u subotu, 09.10.2021 godine , u hali Lagator, sapočetkom u 19,30 časova.

Prava prilika da ljubitelji futsala i sporta u Loznici uživaju u odličnoj predstavi i svojim navijanjem ponesu svoje ljubimce do pobede nad odličnom ekipom iz Beograda.

Оставите одговор