Najveće pobede i uspehe nemoguće je postići bez podrške navijača. Setimo se samo Barija u crveno belim tonovima i ogromne podrške Delija fudbalerima u osvajanju pobedničkog pehara Kup – a šampiona. Loznica je grad sporta. Fudbaleri, futsaleri, rukometaši, odbojkaši, košarkaši, karatisti, bodi bilderi i još mnogi drugi pronose slavu grada sporta Loznice širom Srbije, Evrope i Sveta. Lagator je u prošloj sezoni bio jako dobro popunjen kada su igrali miljenici lozničana.  Situacija sa koronom je dovela do toga da je ove sezone manje publike nego ranije godine ali publika je polako počela da se vraća i bodri svoje ljubimce.

Podrška gledalaca je uvek važna nekad i presudna u pobedama, bilo da su one male ili velike. Uz navijače igrači igraju još motivisanije, borbenije, izgaraju do poslednje kapi krvi. U subotu naši futsaleri  igraju jako bitnu utakmicu u pohodu na šampionske visine. Sutra će to raditi fudbalerke, košarkašice, odbojkašice, rukometašice  i brojni drugi.

Zato LOZNIČANI sutra ste vi na potezu potezu, pravom ispitu. DOĐITE u Lagator, podržite ove momke koji to sigurno zaslužuju. Ne samo zbog četiri uzastopne pobede već pre svega što su to prave ljudske ličnosti koje do poslednje kapi krvi ginu za zeleno beli dres NJIHOVE Loznice. Oni će vam sigurno uzvratiti. Ne sumnjajte u to nikako.

Sportisti grada sporta Loznice dođite sutra u Lagator pa podržite svoje kolege. Nema ništa lepše nego videti sportiste u zagrljaju kako slave velike pobede.

Vidimo se u subotu, 05.11.2021 godine u 19:30 časova u Lagatoru.

ZAJEDNO SMO JAČI !

Оставите одговор