U sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, koje se igra u Holandiji od 19.01/06.02.2022 godine, futsal reprezentacija Srbije odigraće dve pripremne utakmice sa reprezentacijom Gruzije. Utakmice su na programu 16. i 18. decembra 2021 godine. Na spisku selektora Dejana Majesa nalazi se i član Loznice Grad 2018 Đorđe Rosić kome je ovo drugi poziv za reprezentaciju Srbije. Mladen Kocić će ovoga puta izostati zbog povrede.

Spisak pozvanih igrača :

Gol­ma­ni :

Ja­kov Vu­lić (FON), Ne­ma­nja Mi­la­no­vić (Eko­no­mac)

Igrači :

Dra­gan To­mić (Ha­le Guik, Bel­gi­ja), Mar­ko Ra­do­va­no­vić (FON), Slo­bo­dan Raj­če­vić (FON), La­zar Mi­lo­sa­vlje­vić (FON), De­nis Ra­mić (FON), Mar­ko Pr­šić (Al Ara­bi, Ku­vajt), Ste­fan Ra­kić (Rekord B­jel­sko-Bja­la, Polj­ska), Stra­hi­nja Pe­trov (Re­al San Đu­ze­pe, Ita­li­ja), Ni­no­slav Alek­sić (Keč­ke­met, Ma­đar­ska), Đor­đe Ro­sić (Lo­zni­ca-grad 2018), Kri­sti­jan Va­sić (Ekonomac), An­dre­ja Stoj­čev­ski (Eko­no­mac).

Skup pozvanih igrača je u ponedeljak 13.decembra a u Gruziju se kreće sutradan.

Nakon ovih utakmica igrači će dobiti slobodno do 24. decembra a potom će do Nove godine trenirati u Staroj Pazovi. Završne pripreme počinju 08. januara a u planu su i dve prijateljske utakmice koje su predviđene za 10. i 12. januar.

U Gruziju neće putovati Jovan Lazarević, Mladen Kocić i Miloš Stojković da bi sanirali povrede.

Na Evropskom prvenstvu reprezentacija Srbije igraće u okviru grupe A u Amsterdamu. Prvenstvo će otvoriti orlovi protiv Portugala 19.01., dok će dve preostale utakmice, protiv Ukrajine i Holandije odigrati 23.01. i 28.01.2022 godine.

Оставите одговор