Fudbaleri Loznice igrali  su pripremni meč u Etno selu Stanišići gde su se sastali sa ekipom Zvjezda koja je član Premijer lige BIH.

Utakmica je završena nerešeno 3:3 a posebno dobra igra Loznice bila je u drugom delu meča. Ponovo za Loznicu strelci su bili Nemanja Kojić i Igor Petrović dok je treći gol postigao Šaponja.

Aleksandar Janjić i njegov kompletan stručni štab koji čine Duško Obadović, Branko Aćimović i Dejan Maksić ostali su verni Loznici i ako će igrati Srpsku ligu. Možda je ovo najveće pojačanje Loznice u narednom periodu jer upravo oni su ti koji će da kroje budućnost našeg kluba. Pored njih još nekoliko igrača vratilo se u klub i prošlo kompletne pripreme a radi se o veoma kvalitetnim fudbalerima.

Pripreme sa Loznicom prošli su Dragoljub Srnić , Marko Knežević i Dragutinović koji su trebali predstavljati ogromna prvoligaška pojačanja ali sa saznanjem da će Loznica u treću ligu, napustili su klub. Na isti način otišli su Stefan Santrač i Aleksandar Popović koji su učestvovali u ispadanju Loznice a jedan je imao upravo velike zasluge za gubitak 3 presudna boda. Javnost za njima i ne žali ali se raduje povratku momaka iz Loznice koji su se vratili u klub. O tim igračima pisaćemo u narednom periodu.

Sad je vreme vratiti se u realnost, zasukati dobro rukave, kako bi se stvorio tim za budućnost. Znamo da je svima veliko razočarenje ispadanje iz Prve lige treba skupiti snage i vratiti se još jači.

Оставите одговор