Zahvalni smo na bodu ali smo mogli i sva tri da osvojimo

0

Neposredno po završetku utakmice igrači Loznice ovako su videli današnji susret :

Milan Jelovac : “ Tvrda utakmica. Taktički smo dobro osigrali i u svemu ispoštovali ono što je trener od nas tražio. Možemo biti zadovoljni bodom i mi i oni. Nije bilo puno pravih prilika za postizanje gola na obe strane. I to malo što je bilo nije realizovano „.

Nikola Milinković :“ Sigurno najzahtevnija utakmica u prvenstvu. Pokazali smo karakter i potencijal koji ova ekipa poseduje. Svi momci koji su istrčali na teren, od prvog do poslednjeg minuta, ostavili su srce na terenu. Ostvarili smo sve što smo se dogovorili sa šefom tokom analize utakmice u Loznici. Iskreno, na kraju utakmice, nisam zadovoljan sa bodom. Imali smo, po izuzetno teškom terenu, izglednije šanse i mogli smo sva tri boda da donesemo u Loznicu „.

Milan Ilić je utakmicu gledao sa tribina zbog povrede :“ Uzeli smo bod a mogli smo i sva tri. Teren je bio jako loš i  to je sprečilo Petrovića na samom kraju utakmice da nam donese sva tri boda.  Igralo se najviše na sredini terena. Mi smo odigrali dobro, zatvorili prilaze golu a svoju šansu tražili u kontranapadu.

Оставите одговор