Nakon teške ali sasvim zaslužene pobede nad ekipom Železničara iz Pančeva, pred ekipom Loznice se nalazi novo iskušenje, ekipa Kabela iz Novog Sada. Iako je samo pre nekoliko kola izgledalo da će ova utakmica biti prilika za čišćenje kartona, malo opuštanja i sigurne bodove, situacija se znatno promenila. Utakmica u  Novom Sadu je velika prekretnica za lozničane.

O ovoj utakmici i šta Loznicu čeka do kraja prvog dela Lige govori trener Dragan Mićić :

“ Jako bitna utakmica jer samo pobedom protiv Kabela doći će do izražaja tri boda iz utakmice sa pančevcima. Vezanim bodovima ojačaćemo samopouzdanje pred finiš prvog dela prvenstva i znatno popraviti položaj na tabeli prvoligaškog karavana. Kabel je starovao loše ali iz utakmice u utakmicu diže formu o čemu govori i pobeda u Sremskoj Mitrovici. Analiziraćemo dobro igru protivnika i u samoj pripremi za utakmicu uradićemo sve da spremni izađemo na megda novosađanima. Sve ekipe ove sezone su neugodne na svom terenu. Liga je po oceni mnogih mnogo jača i izjednačenija nego prošle sezone.

Posle Kabela gostujemo u Sremskoj Mitrovici. Ekipa oscilira u igri. Pokušaćemo da donesemo bar bod u Loznicu. Utakmica sa Radom biće prava poslastica kako za igrače tako i za navijače. Bivši superligaš predstavlja motiv sam po sebi. Motiva sigurno neće nedostajati. Preostaje nam i zaostala utakmica protiv Grafičara za koju još uvek ne znamo kada će se odigrati. Biće to svakako prilika da dobrom igrom poboljšamo bodovni saldo i mirno odemo na odmor“.

Оставите одговор