Stvorićemo najbolju školu fudbala u regionu

0

Dugo godina unazad nije se posvećivala ovolika pažnja za rad u mlađim kategorijama fudbala na Lagatoru. Nije bila sjajna infrastruktura kao sad možda je i to razlog ali došlo je vreme kad praktično imamo sve.

Uprava FK Loznica posvetila je ogromnu pažnju radu sa mlađim selekcijama. Jedan od najboljih poteza je dovođenje iskusnog internacionalca Gorana Aleksića -Šante i postavljanje na mesto glavnog operativca.

-Neverovatnu energiju, iskustvo i znanje poseduje Aleksić, uz to je veoma vredan i po ceo dan provodi na stadionu. Očekujem da na čelu sa njim stvorimo najbolju školu fudbala u regionu gde će se okupiti najbolji talenti iz ovog dela Srbije i BIH , ukinuli smo članarine za sve selekcije kako bi privukli masovno decu da se bave fudbalom- kazao je potpredsednik kluba Sabahudin Mehmedović

Popularni Hudo upravo je bio jedan od čelnika kluba koji je insistirao da se ukinu članarine za sve mlađe kategorije. Strelac najbržeg gola u istoriji FK Loznica ističe da je klub spreman da se žrtvuje za to jer je ovo ulaganje u budućnost fudbala.

-Država i grad su svoj posao uradili, sada je red na nas da stvorimo nešto i opravdamo uložena sredstva. Sve uslove imamo da nam mlađe selekcije igraju kvalitetnu ligu Srbije a prvi tim Super ligu. Znam i verujem da će se to ostvariti za isti period koliko je građen stadion jer smo naše temelje udarili dolaskom najboljih stručnjaka koje posedujemo a svi su naši.

Sve je spakovano kako treba sada je samo vreme u pitanju. Ostaje nam da budemo strpljivi pustimo da se radi i čekamo to vreme.

G.P.

Оставите одговор