Stanojević izvodi najači sastav sa Rikardom na Loznicu (video)

0


FK Partizan održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević. Ovaj vrhunski stručnjak koji je sa Partizanom ove sezone dogurao daleko u Evropi, izneo je pohvale na račun tima Loznice.

Mahsimalno ulazimo u utakmicu sa najačim timom poručio je Stanojević na početku konferencije.

Po rečima trenera Partizana neće igrati samo Jojić koji nije mahsimalno spreman, svi ostali su na raspolaganju. Takođe još uvek ne zna hoće li utakmicu početi sa mlađim igračem pošto to pravilo ne važi u KUP-u.

-Iznenađenja su uvek moguća, jedna je utakmica, idemo jako i maksimalno. Gledali smo sve utakmice Loznice iz ovog prvenstva, jedino nismo protiv Čukaričkog i Radnika. Dobro smo ih skautirali, ne znam hoće li igrati 3-4-3 ili 4-3-3. Oni menjaju sistem igre. Opasni su u tranziciji,sve smo skautirali, ozbiljno smo ušli u pripremu. Izuzetno organizovana ekipa, teško im se stvaraju šanse – kazao je Stanojević

Na pitanje novinara ima li nekog da bi izdvojio iz ekipe Loznice, Stanojević je rekao da ne voli nikog spominjati jer uvek kad nekog spomenem taj postigne gol.

POGLEDAJTE CELU KONFERENCIJU

Оставите одговор