Sportski vikend, uzbuđenja na pretek

0

Ovog vikenda na sportskim terenima biće dosta uzbuđenja.

U nedelju fudbaleri Loznice dočekuju ekipu Novog Sada. Loznica nošena pobedom na Zlatiboru želi ući u novu pobedonosnu seriju. Bodovna razlika na tabeli je veoma mala pa bi nova tri boda Loznicu pomerilo ka sredini tabele.

Utakmica se igra u nedelju u Klupcima sa početkom u 15h

Derbi utakmica Zone igra se u Valjevu gde će snage odmeriti Radnički VA i Radnički Klupci. Da ne beše mnogo kikseva na domaćem terenu Klupčani bi sad bili ubedljivo na prvom mestu. Utakmica u Valjevu igra se u subotu od 14h

Najuzbudljivija utakmica u 10 kolu Mačvanske okružne lige igraće se u Lipničkom Šoru. Domaća Sloga dočekaće ekipu Jedinstva iz M.Zvornika.

Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 15h

Milan Orlić se nalazi u naletu. Ukoliko bude trijumfalan na veoma teškom terenu u Voćnjaku može preuzeti lidersku poziciju u ML Jadar. Neke promene su se desile u Novom Selu a za to su imali 650 hiljada razloga da učine. Derbi kola igra se u Velikoj reci gde će domaća ekipa dočekati trenutnog lidera Mladost iz Borine.

Priliku da povrati prvo mesto u Gradskoj ligi Loznice imaće Borac iz Kozjaka koji dočekuje Mladost iz Loznice. Derbi kola igra se u Lipnici gde se sastaju Sinđelić i Stolice.

 

Оставите одговор