Nikola Milinković popularni Dzoni. Igrač od kojeg u igri ekipe Loznice mnogo toga zavisi. Kad Dzoni igra lakše se diše. Nažalost povreda meniskusa i ukštenih ligamenata je sprečila ovog atraktivnog, eksplozivnog, borbenog igrača sa istančanim ukusom za gol da u poslednjih nekoliko kola da doprinos igri svoga tima.

Kako ljubimac Solunaca ocenjuje dosadašnji deo prvenstva, utakmicu sa ekipom Mladosti ovog vikenda te kakva su mu nadanja u Kup – u Srbije, možete pročitati u nastavku teksta.

“ U globalu nisam zadovoljan dosadašnjim bodovni saldom. Mislim da smo zaslušili da imamo nekoliko bodova više ako se u obzir uzme kvalitet igre koji smo pokazali u svim utakmicama osim IMT-a, mada smo i tu imali prilike da osvojimo neki bod. Igrali smo veoma dobro, napadački, stvarali šanse ali nam je realizacija bila jako loša. U prva tri kola nismo osvojili ni bod mada su igre bile na zavidnom kvalitetu. Nešto zbog odsustva sreće a više zbog loše koncentracije u gol šansama, uglavnom slaba realizacija. Onda smo još više podigli nivo igre i u naredna četiri kola vezali 10 bodova. Na utakmici sa IMT – om smo odigrali najlošiju utakmicu mada smo imali priliku bar za bod. Sve u svemu moglo je biti bolje“.

“ Ekipa Mladosti je senzacija dosadašnjeg dela prvenstva i pokazala je da je jedan od glavnih kandidata za Super ligu Srbije. Biće jako teška utakmica za obe ekipe. Njima su potrebni bodovi da ostanu na vrhu a nama da se vratimo u zlatnu sredinu prvoligaškog karavana. Smatram da imamo kvalitet da pobedimo svaku ekipu. I dalje imamo velikih kadrovskih problema, povređenih i rovitih igrača ali ko god od nas izađe na teren siguran sam da će se boriti do poslednjeg atoma snage. Što se mene tiče nisam još uvek potpuno spreman. U poslednje dve utakmice ulazio sam u drugom delu utakmice, pokušavajući da se postepeno vratim u normalu. Najgori deo povrede je prošao. Nadam se da ču početi utakmicu i svojom igrom doprineti pobedi moje ekipe“.

„U Kup – u Srbije prava poslastica za sve ljubitelje fudbala u Loznici. Čukarički je jedna od boljih ekipaSuper lige. Forsira napadački fudbal, imaju dosta mladih perspektivnih igrača. Svakako su favoriti. Mi nemamo šta da izgubimo u toj utakmici, možemo samo da profitiramo. Ući ćemo rasterećeni ali sa maksimalnom željom da ostvarimo pobedu. Nadam se da će se ekipa do tada kompletirati u kojem slučaju će biti to neka druga priča.“

Nama preostaje da Nikoli poželimo skori i potpuni oporavak je  sa Dzonijem se lakše diše.

Оставите одговор