U kolu 10. Prve lige Srbije, fudbaleri Loznice, u subotu,02.10.2021 godine, u Klupcima, ugostiće ekipu Mladosti. Meč počinje u 15 časova. Ni malo lak posao čeka zeleno bele jer je gostujuća ekipa iz Novog Sada jedna od najboljih ekipa u Ligi, što pokazuju rezulati u prvih devet kola, kao i položaj na tabeli, gde trenutno dele prvo mesto sa ekipom iz Inđije.

„Ekipa Mladosti je pokazala da je jako ozbiljna ekipa, jedna od najboljih u Ligi, do sada bez poraza i neće nam biti lako sa njima. Sa druge strane moja ekipa ima kvalitet, dobar smo kolektiv, imamo dobre pojedince, tako da neće ni gostima biti lako. Mi ne odustajemo od naše igre i ciljeva koje smo zacrtali u ovoj sezoni. Respektujemo ekipu Mladosti, ali u utakmicu ulazimo spremni i sa namerom da bodovi ostanu u Loznici. Presudna će biti bitka na sredini terena. Ko tu zagospodari biće bliži trijumfu. I dalje imamo kadrovskih problema, tako da će sastav koji će istrčati u subotu na teren u Klupcima, biti odredjen nakon današnjeg treninga“.- viđenje meča izneo je trener Dragan Mićić.

Susret će voditi Miroslav Milenković  i njegovi  saradnici, Nikola Borović i Dimitrije Vlasačević. Delegat je Tomislav Savić a posmatrač Mihailo Jeknić .

Pozivaju se svi ljubitelji sporta i fudbala da u što većem broju dođu u  Klupce i podrže svoje miljenike.

Оставите одговор