Podela bodova na novosadskoj GAT areni (foto+video)

0

Pred ispunjenim tribinama na „GAT areni“ u Novom Sadu, favorizovana Mladost GAT i čvrsta, iskusna, disciplinovana i kvalitetna ekipa Loznice odigrale su duel bez pobednika.

Od prvog do poslednjeg minuta, vođena je čvrsta, iscrpljujuća bitka, tokom koje je viđeno malo prilika na obe strane, ali su zato igrači pretrčali kilometre i kilometre, pokušavajući da ostvaru bilo kakvu, makar minimalnu prednost.

Na kraju, golova nije bilo i, pošteno govoreći, ovakav ishod bio je i najpošteniji.

Ušli su gosti za nijansu s više energije u utakmicu, imajući veći posed lopte, ali su se Novosađani brzo sredili i pratili smo ne preterano lepu, koliko borbenu utakmicu. U prvih 45 minuta većih uzbuđenja nije bilo ni pred jednim golom i sa zanimanjem je očekivan nastavak susreta.

U drugom poluvremenu nastavljena je isprljujuća borba, u kojoj su ponovo izostale one prave, velike prilike. Odlično organizovana odbrana Loznice s lakoćom je odgovarala na sve napade domaćina, koji je ulagao veliki trud kako bi upisao bodove, ali nije uspevao da slomi bedem pred golmanom Elesinom.

Šta više, u 80. minutu kolosalnu šansu propustio je da realizuje napadač Lozničana Veljko Kijevčanin, koji je pobegao Švonji, izašao pred golmana Milojevića, šutirao pored njega, ali je lopta odskakutala i pogodila – stativu. Utisak je bio da se domaćin previše otvorio, pa su učenici trenera Duška Obadovića imali dosta prostora za protivudare. Iz jednog od njih, solidno je u 88. minutu šutirao Komarčević, ali je čuvar mreže Mladosti GAT Aleksa Milojević dobro intervenisao.

Poslednju priliku da promeni rezultat imao je odlični Brazilac u redovima novosadske ekipe Souza, ali je njegov pokušaj glavom, posle gužve u kaznenom prostoru Loznice, završio pored stative.

NOVI SAD: „GAT arena“, gledalaca: 1.500, sudija: Ilić (Kragujevac).

Žuti kartoni: Milovanović i trener Ristovski (Mladost GAT), a Vraštanović i trener Obadović (Loznica).

MLADOST GAT: Milojević 7, Mijić 7, Souza 7,5, Milovanović 7, M. Ilić 7, Jočić 7 (Sekulić -), Švonja 7,5, Gojkov 7 (Savanović 7), Dimitrov 7, Popović 7, Vidakov 7.

LOZNICA: Elesin 7,5, Ivić 7, N. Nikolić 8, Matić 7 (Babić -), Milinković 7 (Spasenović -), Komarčević 7, Kostić 7, Vićentijević 7, Vraštanović 7, Kijevčanin 7,5, M. Nikolić 8

A. Predojević

Оставите одговор