Počinje nova sezona za FK Loznica, oni će braniti boje Loznice

0

Nova sezona 2023/2024 za FK Loznicu počinje ovog vikenda. Loznica će igrati u najkvalitetnijoj srpskoj ligi u Srbiji a to je grupa Zapad. Iz ove lige samo prvoplasirana ekipa prelazi u Prvu ligu Srbije.

Težak zadatak očekuje Loznicu već od prvog kola, kad dočekuje neugodnu ekipu Takova. Svoje utakmice, Loznica će igrati u Klupcima jer stadion Lagator nije završen.

Loznica će sa novim sastavom u ovu sezonu. Reklo bi se da je jači sastav nego prošle sezone u Prvoj ligi i ako je nažalost sjajna ekipa rasturena pre dve nedelje odlukom FSS da Kolubaru ostavi u prvoj ligi.

Darko Stanojevic Cipi

Aleksandar Janjić dobio je neka veoma kvalitetna pojačanja poput Nemanje Kojića, Darka Stanojevića,Filipa Obadovića i Stefana Tripkovića. Stigli su još Predrag Mijić, Nenad Adamović, Aleksa Vujić, Luka Bošković, Mihajlo Srećković, Vladimir Nedeljković, Đorđe Šaponja i Nikola Brkić. Od igrača iz prošle sezone ostali su kapiten Komarčević, Vićentijević,Marinković, Petrović,Radmanovac, Nikolić,Ninić,Marković,Antonić. Poznavajući predsednika Markovića nije isključeno da do kraja prelaznog roka, koji traje do 15 septembra, stigne još neko pojačanje.

Lepo je videti u timu veliki broj igrača koji su sa ovih prostora, posebno Nemanju Kojića koji se poput Stanojevića (Cipi) ,  Tripkovića i Obadovića, patriotski odrekao boljeg aganžmana.

-Ostao sam bez dvoumljenja u Loznici, vreme je da vratim podršku mojim sugrađanima koju sam imao tokom čitave karijere. Želim napraviti uspeh sa Loznicom, svima je poznato koji je naš cilj počinjemo ga u subotu protiv Takova – rekao je Nemanja Kojić.

Utakmica Loznica – Takovo igra se u subotu sa poletkom u 17:30 u Klupcima.

Direktan prenos meča možete pratiti na kanalu Fudbal Zapadne Srbije.

Оставите одговор