Mladost, fudbal i priroda: Fudbaleri iz Beograda treniraju u Sunčanoj reci (video)

0

U srcu netaknute prirode, između reke Drine i planine Gučevo, mladi fudbaleri iz Beograda, članovi škole fudbala Ada, nalaze se na pripremama u idiličnom ambijentu etno sela “Sunčana reka”. Ova lokacija pruža im ne samo inspirativno okruženje za treniranje, već i jedinstvene mogućnosti za razvoj svojih fudbalskih veština. Njihov boravak, ujedno je i prilika za razmenu iskustava i vežbanje na terenu u Banji Koviljači, gde su odigrali prijateljsku utakmicu sa mladim fudbalerima lozničkog Respekta.

Pod budnim okom trenera i osnivača škole fudbala, Velibora Đurića Điđija i Zorana Mirkovića, direktora Sunčane reke, mladi fudbaleri imaju priliku da pored fudbala, uživaju i u drugim sportskim aktivnostima na mnogobrojnim terenima etno sela.

„Ambijent i sadržaji koje pruža ‘Sunčana reka’ su zaista izvanredni i nešto što retko gde možemo pronaći. Naši fudbaleri su oduševljeni mogućnostima koje im se pružaju ovde. Pored vrhunskih uslova za trening, imamo priliku da koristimo mnogobrojne sportske sadržaje u prirodnom okruženju, što je izuzetno važno za njihov celokupni razvoj. Takođe, gostoprimstvo koje nam pružaju domaćini je zaista neizmerno. Osećamo se dobrodošlo i kao deo porodice, što dodatno doprinosi pozitivnoj atmosferi i motivaciji naših igrača. Sve u svemu, ovo je idealno mesto za pripreme i rad sa mladim sportistima.“ Ističe Đurić.

Iskustva i uspesi na ovim pripremama u etno selu Sunčana reka sigurno će mladim fudbalerima dati dodatnu motivaciju da nastave sa svojim napornim radom i da ostvare svoje sportske snove.

 

Оставите одговор