Loznica udara pečat, derbi u Klupcima

0

Pobeda u Gornjem Milanovcu imaće vrednost ukoliko fudbaleri Loznice udare pečat protiv ekipe Radničkog iz Sremeske Mitrovice u narednom 7. kolu Mozzart Bet PLS. Sudar dva tima koja su na dnu tabele a pobeda obe ekipe vodi ka sredini. U timu Radničkog nastupaju doskorašnji igrači Loznice Milinković, Ivić i Spasenović. Sigurno je da oni dobro poznaju teren u Klupcima i da će se osećati kao na domaćem terenu. Utakmica se igra u ponedeljak 5. septembra sa početkom u 16:30.

ZAPRATITE NAŠ YOUTUBE KANAL INFOLO SPORT

Raševac će u 4.kolu Srpske lige Zapad igrati sa ekipom Real Podunavci. Posle poraza u Tutinu za pulene trenera Dejana Obadovića sledi težal ispit. Ukoliko Rađevac slavi u ovom meču sledi mu vrh tabele gde će biti uz Borac iz Čačka i Smederevo. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 16:30

Derbi se igra u 3.kolu Kolubarske -Mačvanske zone u Klupcima. Sastaju se Radnički i Borac iz Lešnice. Radnički se nalazi na 2. mestu sa osvojena 4 boda u dva kola dok Borac iz Lešnice ima samo 1 osvojern bod. Biće zanimljivo i neizvesno jer trener Borca Mile Milanović uvek ima rešenje za igru na strani. Rale želi na vrh tabele a kako odmiče prvenstvo ambicije postaju sve veće i ako je rano pričati o tome. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 16:30.

 

Оставите одговор