Loznica startuje 9 januara, očekuju se kvalitetna pojačanja

0

Fudbaleri Loznice počeće pripreme za nastavak sezone 9 januara u Loznici. Trener Nešković izvršiće prozivku igrača među kojima bi trebalo biti novih kvalitetnih igrača.

Još uvek nema uslova na Lagatoru da se sprovedu kvalitetne pripreme, pa će ekipa definitvino morati ići negde gde poseduje dobre uslove za rad.

Težak posao je ne samo pred Neškovićem već i upravom kluba kako bi obezbedila kvalitetne igrače. Ekipu je zvanično do sad napustio Miloš Nikolić i ostaje žal za tim fudbalerom. Međutim kako nezvanično saznajemo Loznica je pronašla već mnogo kvalitetniju zamenu.

Jesenas po tvrdnji trenera Neškovića igrali su fudbal koji su morali jer nije posedovao kvalitet a igrači nisu prošli njegove pripreme. Želeo je da igra visok presing i napadački fudbal a morao je igrati nisku zonu i vrebati iz kontranapada. Rezultati nisu bili sjajni ali uspeo je izvući mahsimum iz ekipe.

Od 9 januara sve će biti u njegovim rukama, da može napraviti igru koju želi. Hoće li uspeti videćemo 25 februara kad počinje nastavak prvenstva.

Loznica se nalazi na 14 mestu  i osvojenih 19 bodova.

 

Оставите одговор