Loznica poražena u S.Mitrovici na katastrofalnom terenu

0

Danas je Loznica odigrala još jednu kontrolnu utakmicu. Oni su u Sremskoj Mitrovici igrali sa ekipom Radničkog članom Prve lige Srbije. Utakmica je završena pobedom domaće ekipe od 1:0.

Utakmica se igrala na jako lošem terenu gde je bilo teško kontrolisati igru a uz sve to ovu utakmicu su sudile sudije koje nisu dorasle ni blizu ovakvom meču. Očigledno je bilo da se radilo o mladim sudijama početnicima.

U 44 minutu došlo je do opšte tuče na terenu između igrača. Kijevčanin je prodirao po levoj strani da bi bio žestoko fauliran i dok je ležao na zemlji jedan domaći igrač napucao ga je loptom iz sve snage. To je bila inicijalna kapisla za sve fudbalere Loznice ali i Radničkog posle čega su najdeblji kraj u Loznici izvukli Kijevčanin i Ristivojević ali i dva domaća igrača koja su dobila crvene kartone.

Obadović je promenio kompletan sastav za drugo poluvreme. Domaća ekipa došla je u vođstvo posle početničke greške Mijailovića u 53 min. U 68 minutu sudija propušta da dosudi očigledan kazneni udarac za Loznicu posle igranja rukom domaćeg igrača.

Na ovoj utakmici nisu nastupili povređeni Goran i Aleksa Matić.

U narednom meču Loznica će igrati u G.Milanovcu protiv superligaša Metalca.

Оставите одговор