Loznica igrala 1:1 u Zablaću (video)

0

Loznica je u 15.kolu Srpske lige Zapad odigrala nerešeno 1:1 protiv Omladinca u Zablaća. Odmah na početku meča Loznica je primila gol a posle jurila rezultat. Uspeo je da izjednači kapiten Komarčević do kraja prvog dela meča.

Drugo poluvreme je pokazalo ono zbog čega Loznica što pre mora da napusti ovaj rang takmičenja i dočepa se Prve lige.  Sve su se pitali na terenu bili mnogo bolji rival fudbaleri Loznice  ali nisu uspeli postići gol. Od žalopojki nema vajde, sledi pauza a na Željku Markoviću i ponajviše na treneru Janjiću je kako i na koji način sustići Borac iz Čačka koji beži 12 bodova.

Teško je pronaći način i dovesti exstra kvalitetne igrače u 3 rang. Potrebna je magija kako bi izašli kao pobednici na kraju.

Ipak liga je izjednačena pa čak i supermoćni FAP nije uspeo pobediti poslednje dve utakmice, ne verujemo i da Borac može pobediti sve na proleće a upravo obe ekipe gostovaće na Lagatoru.

U fudbalu je sve moguće i kako reče jednom prilikom  Željko Marković „Napraviš ekipu pa pobediš, protivnika i sudije“ Poslednja utakmica upravo govori o tome, neka magija započne.

Video u saradnji sa Fudbal Zapadne Srbije.

Оставите одговор