Igrači Loznice svi u glas : Verujemo u našu pobedu

0

U nizu bitnih utakmica, FK Loznicaa, u ponedeljak u 13 časova, u Klupcima, dočekuje OFK Žarkovo. Pobeda je imperativ ukoliko lozničani žele u gornji deo tabele koji vodi u play off. Niko ne sumnja da će biti lako ali veruje da će Loznica nastaviti seriju nepobedivosti u poslednji šest kola:

Miloš Nikolić : “ Poznajemo dobro ekipu Žarkova. Dobra, stabilna, mlada i uigrana ekipa. U prvom delu su nas pobedili sa 1:0 ali mislim da smo nezasluženo poraženi pa ćemo sada sve učiniti da im se revanširamo. Utakmica je za nas mnogo bitna. Trenutno se nalazimo ispod crte koja garantuje play off. Imamo dve utakmice manje (Grafičar i Javor) i sa pobedama  u zaostalim utakmicama i ovom protiv Žarkova uhvatićemo poziciju na tabeli koja će nam omogućiti do kraja prvenstva dobru poziciju za ulazak u play off što nam je primarni cilj „.

Nikola Milinković : “ Narednih dana šef će napraviti taktiku za ovu utakmicu i ako mi igrači ispoštujemo zahteve trenera onda sigurno pobeđujemo. Žarkovo je mlada ekipa i predvodi ih dobar trener. O kvalitetu gostiju govori njihov položaj na tabeli. Neće sigurno biti lako ali Liga je takva gde nema slabih protivnika i gde unapred možete računati na bodove, bez obzira da li igrate kao domaćin ili gost. Žarkovo je naš dužnik jer su nas prošle godine dva puta pobedili i nadam se da ćemo im se revanširati i nastaviti seriju dobrih rezultata iz predhodnog perioda. Svi su pokazatelji da situacija ide tim pravcem „.

Milan Jelovac : “ Pobedom protiv OFK Žarkova krunisaćemo seriju dobrih igara u poslednjih šest kola. U glavama nam je samo pobeda na toj utakmici, jer se tom pobedom penjemo ka gornjem delu gde po kvalitetu  zaslužujemo da budemo. Žarkovo je dobra ekipa što potvrđuje položaj na tabeli i broj osvojenih bodova.  Revanširaćemo  im se za poraz u prvom delu prvenstvu „.

 

Оставите одговор