Gol Kange na debiju, Loznica pobedila premijerligaša (video)

0

Loznica je u Tuzli odigrala prvu pripremnu utakmicu u ovoj godini. Oni su pobedili člana Premijer lige BIH ekipu Tuzla City rezultatom 0:2.

Golove za Loznicu postigli su Nemanja Ivanović i novajlija Ferdinand Kanga. Kod oba gola asistirao je odlično Goran Matić.

Na ovom meču za Loznicu nisu igrali kapiten Komarčević,Damnjanović i Pantić.

Posle dugo vremena zbog povrede vratio se Nemanja Ivanović i to na pravi način golom. Sa odličnim igrama i danas nastavili su novoprečeni reprezentativac Lazar Mićić i Matvej Martikevič koji više nije stranac dobio je srpsko državljanstvo. Mladi dominiraju u timu Loznice. Danas smo imali priliku videti još nekoliko odličnih mladih igrača ali videti i nešto što uliva nadu u igru Loznice.

I ako je prva utakmica, Loznica je dominirala tokom čitavog meča a nekoliko dobrih intervencija imao je u drugom poluvremenu golman Danilo Đulčić. Nešković je ceo meč igrao visok presing, Loznica je napadala stvarala šanse i propustila još nekoliko dobrih prilika.

LOZNICA: Vukašinović,Petrović,Ristić,Vićentijević,Santarč,Jevremović,Dabić,Miić,Jakovlčjević,Martinkevič,Stojanović. Igrali su još: Đulčić,Matić,Kanga,Popović,Radmanovac, Hajdin ….

Оставите одговор