Nakon nerešenog duela protiv odlične ekipe Rada, pred lozničanima je još jedno veliko iskušenje. U subotu, 06.11.2021 godine, u Klupcima sa početkom u 13 časova, dočekuju ekipu Javora iz Ivanjice. U prvom delu prvenstva Javor je trijumfovao rezultatom 2:0. Biće ovo prilika lozničanima za revanš i da osvajanjem sva tri boda uhvate priključak sa ekipama koje imaju aspiracije za play off.

Nikola Milinković ima sledeća očekivanja od ovog vrlo važnog susreta:

“ Nakon teške i iscrpljujće kup utakmice sa Čukaričkim i prvenstvene sa Radom, još jedna teška utakmica nam sleduje. Ekipa Javora je jedna od boljih ekipa u Ligi. Na to ukazuje i njihov visok plasman na tabeli. Igraju čvrsto, zatvoreno tako da je jako teško prići njihovom golu. Imaju dosta iskusnih igrača koji znaju da stanu na loptu kada je to potrebno. Mi smo kompletni. Nema povređenih i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu i obradujemo naše navijače „.

U zaostaloj utakmici kola 04. Druge lige Zapad, ŽFK Loznica dočekaće ekipu Jedinstvo sa Uba na terenu FK Gučeva u Banji Koviljači.

“ Očekujem tešku i tvrdu utakmicu. Biće to susret sa direktnim rivalom za drugo mesto. Pre početka prvenstva pobedile su nas u kup utakmici sa 4:1 ali se nadam da ćemo im se ovom prilikom revanširati. Jedinstvo je blagi favorit ali uz veliku borbenost i požrtvovanje očekujemo tri boda. Nastupićemo kompletni po prvi put posle dužeg vremena. Sa nova tri boda približićemo se trenutno prvom Borcu na tri boda a onda u direktnom susretu u prvom kolu nastavka Lige, ukrstićemo koplja pa kom opanci kom obojci“ – mišljenje je trenera Željka Puljezevića.

Оставите одговор