Dragan Mićić : Pobeda nas je sve obradovala ali život ide dalje

0

Ništa lepše u sportu nego kad pobedite. Treneri shodno svojoj funkciji nemaju vremena mnogo za slavlje, jer kad se jedna utakmica završi, misli se odmah okreću već ka onoj koja dolazi. Izuzetni taktičar, trener Dragan Mićić, koji je postavio odličnu taktiku i u potpunosti nadmudrio svog kolegu sa klupe gostiju, dan po završetku utakmice sumirao je utiske nakon istorijske pobede nad superligašem iz Beograda.

Malo se proslavilo ali ništa previše, život ide dalje. Ne živi se od stare slave već od aktuelne. Velika je pobeda nad Čukaričkim. Obradovala je sve redom: igrače, upravu kluba, stručni štab i sve ljubitelje fudbala u Loznici koji su zaista u velikom broju došli da nas podrže i zahvaljujem im se na tome. Ide novi dan, nova utakmica. Treba se dobro pripremiti, oporaviti igrače, povratiti ispražnjene emocije.

Što se tiče utakmice sa Čukaričkim, sa ekipom takvog kova, koja je skup dobrih, obučenih igrača i u tehničkom i taktičkom pogledu, sa dosta reprezentativaca, nismo smeli da se upustimo u jurnjavu.Prepustili smo im inicijativu sa ciljem da ih izvučemo što više iz njihove polovine i da prostor koji bi se tako otvorio, iskoriste Milinković i Komarčević koji znaju da tako stvoren prostor upotrebe dobro i da našim brzim igračima, Komarčeviću, Iliću i Obadoviću precizno asistiraju i da tako u dva ili tri poteza damo gol. U odbrani smo odigrali čvrsto sa puno skokova jer je bilo dosta ubačaja sa strane ali su naša dva štopera dominirali u skoku i lako rešavala takve lopte. Čukarički ima dobra dva bočna igrača ali nismo im dali dosta prostora da preciznim centaršutevima razigraju njihove špic napadače. Na sredini terena borbeni Ivić je oduzeo dosta lopti protivniku, prosleđivao te lopte Milinkoviću i Vraštanoviću, koji su preciznim pasovima pronalazili naše brze napadače. Na golu Jelovac odličan, svojim odbranama davao je sigurnost i samopouzdanje saigračima. Igrači su igrali disciplinovano i odgovorno, svako je odradio svoj deo posla odlično, igrali su svi za jednog jedan za sve. Bili smo svesni da će Čukarički iskoristiti svaku našu grešku, što je i učinio u dva navrata ali smo ostali nekažnjeni. Vrlo često vam je potrebna i sreća da je uz vas za dobar rezultat. Sreća uvek prati hrabre. „.

Оставите одговор