Derbi sezone za 1.maj – goreće Klupci

0

Šlager prvenstva u Mačvanskoj okružnoj ligi igraće se u nedelju 1.maja u Klupcima. Domaća ekipa Radnički dočekaće jesenjeg prvaka ekipu Podrinja iz L.Polja.

U ovom momentu bodovna razlika je 5 bodova u korist Radničkog. Uspeo je trener Zagrađanin da nulira i prestigne bodovno ekipu Dragana Cerovca u dosadašnjem delu prvenstva.  Podrinje bi pobedom ponovo bilo u igri za prvo mesto što i najavljuje alfa i omega Podrinja Aco Sladaković.

-Vraćamo se u velikom stilu, pobedom u Klupcima zalečićemo sve rane i jurišati ka tituli– kazao je za naš portal Sladaković

Sa druge strane pored sajajnih igrara i rezultataovog proleća,  Radnički može pobedom da napravi ogroman iskorak ka osvajanju titule ali im odgovara i nerešen rezultat.

-Poštujemo protivnika, igraćemo svoju igru nadam se povoljnom rezultatu i očekujem tešku i dobru utakmicu. Više volim da pričam posle utakmice kazao je Nikola Zagrađanin trener Radničkog

Očekuje nas jedna neizvesna i dobra utakmica. Prštaće sa svih strana jer tako je uvek u duelima ova dva tima. Pozivamo vas da prisustvujete ovom meču jer se očekuje spektakl za sve fudbalske sladokusce.

 

Оставите одговор