Bez bodova iz Bačke Palanke, Bačka – Loznica 3:1 (1:1) (video)

0

U 21. kolu Prve lige Srbije, ekipa Bačke, u Bačkoj Palanci, savladala je ekipu Loznice rezultatom 3:1 (1:1) i sa tri nova boda pretekla lozničane na prvoligaškoj tabeli. Lozničani su odlično otvorili utakmicu i već u šestom minutu golom Filipa Obadovića došli do prednosti od 1:0. Domaći su napravili grešku u dodavanju na svojoj polovini terena što je Obadović iskoristio i fenomenalnim lob udarcem doveo lozničane do prednosti. U 27. minutu utakmice domaći su došli do izjednaćenja autogolom Nikolića, kojem je predhodila traljava intervencija Jelovca, tako da se na odmor otišlo rezultatom 1:1. U drugom delu meča Ilić je imao zicer šansu da dovede Loznicu do 2:1 ali je njegov šut sa oko 11 m završio tik pored stative. Nakon ovo g promašaja domaći igrači u potpunosti preuzimaju inicijativu i za samo četiri minuta postižu dva gola (Bogdanović, 67. i 71. minut) i dolaze do nedostižnih 3:1. Prednost su iskusno sačuvali do kraja i tako nastavili niz utakmica bez poraza još od 12. kola.

Nakon ovog poraza Loznica se nalazi na 11. mestu sa 26 bodova i sa dve utakmice manje. Prvu od te dve, protiv Javora, odigraće narednog vikenda u Klupcima.

Neposredno po okončanju utakmice, Nikola Milinković je kratko prokomentarisao zbivanja na terenu: “ Ušli smo u utakmicu onako kako smo se dogovorili. Postigli smo gol na vreme. Igrali smo fudbal onako kako smo se dogovorili. Jedna mala sitnica ili detalj u igri nas je koštao bodova. Posle te greške utakmica je otišla u drugom smeru. I kod rezultata 1:1 smo imali 2 stopostotne šanse, nismo ih iskoristili i posle toga odmah smo kažnjeni. Izgubili smo utakmicu, analiziracemo da vidimo gde smo grešili, da to ispravimo i da se spremimo za sledecu utakmicu. Ovo treba sto pre zaboraviti „.

Оставите одговор