Mlad, visok, lucidan, borben, sa osećajem za gol, borac do poslednjeg atoma snage. Jednom rečju Filip Obadović. Momčina koja je zablistala u duelu lozničana i zaječaraca, u kojem je Loznica  sigurnom igrom  savladala goste iz Zaječara rezultatom 2:0, u utakmici 8. kola Prve lige Srbije.

Centralna figura meča je bio mladi Obadović koji je najpre asistirao Rajevcu kod prvog gola a onda i sam, rezantnim udarcem postigao drugi gol.

“ Naša pobeda je pre svega plod dobre igre cele ekipe. Trener Mićić je odlično skenirao igru Timoka 1919, predočio nam sve detalje kako igraju gosti a mi i grači smo u svemu ispoštovali dogovor iz svlačionice tako da ni rezultat nije izostao. Iako smo bili nekompletni to nas nije sprečlio da maksimalnim zalaganjem osvojimo 3 veoma važna boda i napravimo seriju od 10 uzastopnih bodova, tako da se sada mnogo lakše diše nego na početku kada posle tri odigrana kola nismo osvojili ni bod.

Zadovoljan sam svojom igrom tokom celog meča, mada uvek može bolje jer prostora za napredak uvek ima. Ja sam se ekipi pridružio tek pre mesec dana i preda mnom je još mnogo rada i znoja. Uvek se trudim da igram do poslednjeg atoma snage i opravdam poverenje trenera Mićića. Zeljan sam rada i naprezka a mislim da je Loznica prava sredina za mene. Prihvaćen sam odlično i od strane trenera, igrača i rukovodstva kluba i na meni je da se odličnim igrama pokazem dostojnim njihovog poverenja“.

Оставите одговор