Izvanredan bokserski spektakl u Lagatoru pred 1300 gledalaca (foto)

0

Suvišno je pričati ponovo „Loznica je grad boksa“ to se dokazuje uvek kad ima bokserski mečeva, gde se Lagator veoma lako napuni, kao ni jedan drugi sport.

Prvenstveni meč Prve lige Srbije boksovali su naši klubovi BK Loznica i BK Rokica.

Uspešniji na ovom derbi meču bili su puleni trenera Nenada Vasiljevića iz BK Rokica koji su slavili rezultatom 8:6 pred skoro 1300 gledalaca. Ovaj put tribine su bile podeljene pola je navijalo za Loznicu pola za Rokicu. Sve je proteklu u jednoj spektakularnoj atmosferi, sportski, viteški baš onako kakav je boks sport. Na ringu dečaci, prijatelji koji se nisu štedeli kako bi stigli do pobede. Posle meča zagrljeni i ponosni bez obzira na ishod.

Predsednik BS Srbije Nenad Borovčanin uveličao je ovaj spektakl svojim prisustvom i ne samo on već cela njegova generacija koja je ponikla kod legendarnog Dragana Vasiljevića Durunge.  Legenda je iskoristio priliku da se oduži na neki način uspesima koje su postigli njegovi bokseri. Svakom pojedinačno uručio je prigodan pehar ali nije zaboravio ni velike boksere poput Puzovića, Ljubinkovića i drugih.

Posle ovog kola BK Rokica deli prvo mesto sa BK Novi Pazar dok se Loznica nalazi na sedmom mestu.

A već sutra (utorak) očekuje nas novi spektakl kada će ponovo snage odmeriti ova dva tima samo što će u ovaj put domaćin biti BK Rokica.

Za više fotografija posetite facebook stranicu InfoLo Sport

 

 

 

Оставите одговор